Op deze pagina is informatie te vinden over wat social media is, welke werkzaamheden de specialisten uitvoeren, welke social media kanalen onze specialisten gebruiken en waarom de social media specialisten bij Onliny de beste keuze zijn.

Social-media

Wat is social media?

Social media is een verzamelnaam voor verschillende online platformen waarop gebruikers de inhoud verzorgen. Voorbeelden van zulke platformen zijn Facebook, Instagram en LinkedIn. Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om op deze platformen actief te zijn om zichtbaar te zijn voor klanten en zo de naamsbekendheid en de omzet te kunnen vergroten. Het contact met de klant via social media is daarom een van de belangrijkste dingen.

Welke werkzaamheden voeren de specialisten uit op social media?

Voor bedrijven is social media dus steeds belangrijker. Een belangrijk onderdeel is daarom het beheren van de social media kanalen om interactie met de klanten te kunnen genereren. De specialisten zullen ervoor zorgen dat het contact met de klanten onderhouden wordt via de social media kanalen, zodat je als bedrijf zichtbaar bent voor de klanten. Kijk daarnaast op de contentpagina, indien je wilt dat specialisten content genereren voor je social media kanalen.

Daarnaast is het adverteren via social media erg belangrijk om de zichtbaarheid en de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Onze specialisten zullen daarom advertenties starten op social media om specifieke doelgroepen aan te spreken en om ze kennis te laten maken met jouw bedrijf. De specialisten zullen hiervoor met jou overleggen om de beste advertenties te kunnen starten.

Welke social media kanalen gebruiken de specialisten?

Er zijn veel verschillende social media kanalen. Als bedrijf is het daarom belangrijk om op bepaalde social media kanalen zichtbaar te zijn om specifieke doelgroepen aan te spreken. De specialisten van Onliny hebben dan ook ervaring met veel verschillende kanalen. Voorbeelden van verschillende social media kanalen waar de specialisten mee werken zijn:

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Tiktok

Indien het gewenste social media kanaal hier niet tussen staat, kan er met de specialist overlegd worden of er toch werkzaamheden mogelijk zijn.

Waarom de social media specialisten van Onliny voor uw social media werkzaamheden?

Interactie met de klant

Door het juiste beheer van uw social media kanalen

Ervaring met veel kanalen

Om op zoveel mogelijk social media kanalen zichtbaar te zijn

Hogere zichtbaarheid

Door juiste en relevante advertenties op social media te starten

De beste prijs

Goedkoper dan anderen

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.