Lees hier wat de ervaringen zijn van bedrijven die hebben gewerkt met de specialisten van Onliny.

Wat klanten over Onliny zeggen:

Simone’s Voetzorg:

“Mijn ervaring met Onliny is top geweest. Vragen werden snel beantwoord, transparant en duidelijk. Ook de kosten waren vooraf duidelijk. Via een gezamenlijk portal kon ik mijn documenten en foto’s uploaden, en Luna verwerkte deze vervolgens. Gedurende het bouwproces van mijn website werd goed met mij meegedacht. Ik vond het een prettige samenwerking met een mooi resultaat dat er mag zijn.

Simone Blaauw

Oya-Training

“Mede dankzij Onliny kon mijn bedrijf blijven doorgroeien. De medewerkers van Onliny hebben me veel werk uit handen genomen en de flexibiliteit en zelfstandigheid van hun inzet was heel erg fijn. Met veel plezier heb ik enkele jaren met ze gewerkt en zou dat ook nog steeds doen als mijn bedrijf niet was overgenomen.”

Bas Plaut

Clinical Neuro-Science projects

“Ik ben heel tevreden met het eindresultaat van het project dat door Onliny voor Clinical Neuro-Science projects werd uitgevoerd. ook kijk ik terug op een zeer plezierige samenwerking en hoop in de toekomst ook weer gebruik te kunnen maken van jullie diensten.”

Pauly Ossenblok

Krijtgeluk

“Als zzp’er was het voor mij een stap om hulp in te schakelen voor mijn marketing. Het liefst doe ik alles zelf, maar dat is niet realistisch. Ik had betaalbare hulp nodig om mij op weg te helpen waar ik vastliep. Ik ben heel blij dat ik Onliny heb ingeschakeld. Als ik weer hulp nodig heb, schakel ik Onliny graag weer in!”

Annelon Geluk

Cloud Busting Therapy

“Veelzijdig, meedenkend, en extra herinneringen om mijzelf aan mijn eigen deadlines te houden, dat is de ondersteuning die ik Onliny krijg en ben er erg tevreden mee!”

Els Bosma

Barts woorden

“Enthousiaste en prettige mensen. Ze ontzorgen me, nemen me aan de hand mee. Ik vind het maar allemaal met die websites en Google Ads, maar zij vinden het leuk, en ze snappen het ook nog.”

Bart Lammers

Made by Mone

“Mag ik even zeggen dat ik superenthousiast ben na mijn eerste kennismaking met Onliny! Mijn vraag om mee te denken over content voor mijn Facebook bedrijfspagina werd snel opgepikt door Fleur. Het contact verliep prettig en professioneel. Fleur wist snel helder te krijgen wat ik wilde en kwam ook met eigen ideeën over de manier waarop dit samen te stellen was. Ze wist zo snel mijn wensen en ideeën te vertalen naar een contentkalender waar ik lang mee vooruit ga kunnen!”

Simone

Confetti Collective

“Onliny maakt gebruik van een poule aan zorgvuldig geselecteerde online marketeers die allerlei klussen voor jou op kunnen pakken. Heel erg fijn dus, zeker als je op korte termijn wat extra handen kunt gebruiken.”

Cynthia

SHOOT! The original

“Hele fijne samenwerking gehad met Onliny. Ze hebben me vele nuttige tips gegeven. Snelle acties en nauwgezette rapportering en opvolging. Top!”

Hetty Hameleers

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.